Седма по реду Конференција студената организационих наука

// Категорије: Факултет | Студентске организације | Биз | ИТ | Инфо |

Савез студената Факултета организационих наука седми пут организује Конференцију студената организационих наука под покровитељством Факултета организационих наука и компаније Нелт. Идеја конференције је да се студентима омогући још један вид стицања знања из области информационих технологија и менаџмента, али и да се међусобно упознају, друже и стекну нове вештине.

Традиционално, конференција ће се реализовати у студентском одмаралишту „Ратко Митровић” на Златибору, а ове године ће то бити у периоду од 26. до 30. октобра.
Овогодишња тема конференције носи назив „Изазови савременог пословања” и биће представљена кроз десет различитих подтема које се тичу релевантних сфера пословног света, али се такође односе и на сталне промене у окружењу, којима се треба прилагодити, као и вођењу сопственог предузетничког подухвата.

Делагати ће имати прилику да чују искуства најбољих у својим професијама и добију корисне информације из прве руке, али и да се кроз интерактивна предавања, радионице и разговоре сами опробају у неким од изазова који чине савремени пословни свет.

StartUp, Bitcoin, E- commerce, Advertising, Hacking и It- security само су неке од тема које ће обележити предстојећу конференцију. Стога, уколико желите да чујете нешто више о поменутим темама, КСОН је право место на коме можете добити одговоре на сва ваша питања.

Да све протекне у најбољем реду и ове године побринуће се уиграни тим Савеза студената Факултета организационих наука, а све додатне информације о конференцији и начину пријављивања можете пронаћи на сајту организације или на званичној Фејсбук страници КСОН-а.

Дођите и уверите се и сами зашто цео ФОН иде на КСОН!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
2

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности