Волонтерска пракса на пројекту „Смаркетинг“ у Бразилу

// Категорије: Међународне прилике by АЈСЕК | Инфо |

Глобал Цитизен је интернационални програм волонтирања намењен младим људима који желе да раде на личном усавршавању, откривању нових и ширењу своје културе. Глобал Цитизен чини мрежа пројеката широм света на теме попут мултикултуралности, толеранције, едукације младих и ширења свести о глобалним проблемима попут људских права, едукације и лидерства. Кроз тимски рад, у интернационалном окружењу, стичете искуство у невладиним огранизацијама, школама, на Универзитетима и у летњим камповима.

У склопу програма издвајамо праксу из области Социал Ентрепренеурсхип на пројекту “Смаркетинг” у Бразилу. Није необично за невладине организације у Бразилу да немају запослене који ће се бавити маркетингом у организацији. „Смаркетинг” решава овај проблем тако што омогућава студентима који поседују знање о маркетингу, комуникацијама или менаџменту да добију прилику и стекну практично искуство развијајући стратегије које ће побољшати рад невладине организације.

Реализација пројекта и трајање праксе: 15. јул - 30. август

Услови пријаве за праксу:

  • Статус студента
  • Б2 ниво знања енглеског језика

Пројекти из области Социал Ентрепренеурсхип омогућавају студентима да стекну практично искуство и усаврше своје вештине из области маркетинга, организационог развоја и микрофинансија у мултикултуралном окружењу. Студенти овим путем стичу искуство радећи у невладиним организацијама како би пронашли креативна решења за проблеме у другим земљама.

Осим области Социал Ентрепренеурсхип, имате прилику да учествујете у реализацији пројеката из области Едуцатион и Цултуре. Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овом програму пракси посетите званични веб сајт АИЕСЕЦ организације gc.aiesec.org.rs где можете прочитати бројна искуства младих људи који су се већ опробали у Глобал Цитизен праксама, или се пријавите директно на следећем линку и бићете контактирани у року од 48х.

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, АИЕСЕЦ представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, АИЕСЕЦ пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

18 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности