Четврти Link2job сајам запошљавања

// Категорије: Студентске организације | Биз | Инфо |

Овај важан догађај у календару младих људи у потрази за послом и компанија које желе да се представе на најбољи начин одржаће се 12. маја у банкет сали хотела Југославија у Београду од 10х до 18х.

Ове године биће 400 партнерских компанија и очекује се понуда од преко 200 радних места. Организатор сајма је Центар за развој каријере, под покровитељством града Београда и у сарадњи са Националном службом за запошљавање. Током претходних година Сајам је посетило преко 5000 људи, понуђено је преко 300 отворених радних места, а неколико хиљада посетилаца бесплатно је добило вредне курсеве за професионално усавршавање.

LINK2job је идеална прилика и за компаније и за посетиоце да се представе у најбољем светлу. Посебну пажњу јавности овог пута привући ће практична и стручна предавања са посебним фокусом на питање покретања сопственог бизниса у виду стартуп пројеката у IT сектору.

Као и претходних пута, посетиоце посебно привлачи фотографисање за професионалне фотографије за CV на самом сајму, за које је задужен DesignStudio тим. За највише две недеље од дана одржавања сајма, потпуно сређене фотографије биће достављене на имејл адресу.

За веће шансе на будућим конкурсима за посао, LINK2job посетиоцима обезбеђује и бесплатне курсеве MS Office- а и енглеског језика.

Такође, представници компанија одржаће реалистичне симулације интервјуа за посао у Job Box делу, где ће сваки посетилац искусити какав је осећај бити лицем у лице са послодавцем и тако сазнати како да избегне грешке у комуникацији када дође у прилику да се заиста избори за жељену позицију.

Више о нашем сајму можете сазнати путем овог линка.

 

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности