Ново на ФОН-у: Изнајмљивање оригиналних књига из математике

// Категорије: Наш коментар |

Веровали или не, ФОН нас заиста спрема да будемо прави предузетници, иницијатори нових идеја и, пре свега, колегијални. Фантастичан пример је колегиница која је покренула нови бизнис - изнајмљивање оригиналних књига из математике. 

Као очекивана питања се јављају:

  • Која је тарифа?
  • Како се изнајмљује - по сату или по испиту?

Поред овога, Пушкице предлажу да, када кренете у бизнис изнајмљивања књига, обавезно направите посебне тарифе за оригинал књиге без трагова оштећења и подвучене књиге (ту сте им већ одрадили пола посла). Такође, можете изнајмљивати и књиге које могу да се користе на испиту, са стикерима и детаљним упутствима где се шта налази. Као гратис можете понудити и упутства и савете како се одговара код ког професора. Надамо се да смо вам помогли!

Шалу на страну, не знамо да ли сте упознати, али није све тако бајно на другим факултетима. Рецимо, да ли сте знали да колеге са Економског факултета продају своје скрипте за, на пример, 400 динара? Поред тога, своје скрипте остављају у копирницама, па од њих добијају проценат по свакој штампи. Ето још идеја.

Из нашег искуства до сада, ФОН-овци су увек били колегијални (част изузецима), те се надамо да ће тако и остати. Заиста, можемо сведочити о великом броју људи од којих је на наш мејл стигло доста скрипти, коментара и уочених проблема на факултету и решења за исте.

 

Не мењајте канал, на правом сте месту.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
18
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 1

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности