Просилац испустио прстен из балона

// Категорије: Магазин | Забава |

Романтична просидба за време лета балоном нија прошла онако како ју је просилац замислио јер је испустио веренички прстен из балона у шуму, преноси сајт "Дејли телеграф".

Прстен је пао са висине од 150 метара у шуму када га је Џејмс Енџ (27) испустио.
Енџ је сакрио дијамантски прстен вредан 2.000 фунти у футролу од камере. Док су летели балоном изнад Охаја, футрола је испала из његове руке.
"Прво што ми је пало на памет је било да јој ништа не кажем и да купим нови прстен, али била ми је потребна вечност да скупим довољно новца за прстен који сам имао", рекао је Енџ.
Међутим, он није одустао од своје намере, спустио се на колено и запросио је девојку Соњу Бостић са пластичним округлим украсом за кравату, а она је пристала.
Енџ није желео да верује да је прстен заувек изгубљен, па је направио неку врсту мапе путовања. Током следеће недеље он и један његов пријатељ су кренули у потрагу за футролом.
"Имали смо мапу и знали смо који део шуме треба да претражимо", рекао је Енџ.
Након седам дана напорног трагања по површини већој од 700 хектара, прекривеној густом шумом, кроз коју су Енџ и његов пријатељ морали да се пробијају са мачетом у руци, успели су да пронађу футролу од камере.
Енџ није могао да верује својим очима када је у футроли нашао скупоцени прстен.
"Био сам пресрећан, одмах сам позвао Соњу да јој кажем лепу вест", рекао је Џејмс Енџ.

Извор: Блиц
 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности