ФОН Хакатон

// Категорије: Инфо | Студентске организације | Факултет |

Ako misliš da si dovoljno dobar, da imaš ekipu koja je spremna na izazov, ovo je pravi projekat za tebe! Prvi put na Fakultetu organizacionih nauka, FON hakaton! Projekat će se održati 21. i 22. decembra 2013. godine u Beogradu, na Fakultetu organizacionih nauka. Pravo učešća imaju svi sadašnji i bivši studenti Fakulteta organizacionih nauka. Takmičiće se šest timova, a izbor će vršiti programeri FONIS-a.

Kao što smo već napomenuli, izbor tehnologije u kojoj će aplikacija biti realizovana je proizvoljan. Postoji samo jedno pravilo – aplikacija mora biti direktno korisna studentima FON-a. Nakon 24h izrade, sledi predstavljanje aplikacija stručnom žiriju od četiri člana koji će odlučivati o pobedniku.

Prva tri mesta dobijaju simbolične nagrade. I naravno, svu slavu koja pripada pobednicima prvog FON hakatona!

Početak hakatona je planiran u 15 časova, u subotu 21.12.2013. godine, dok se prezentacija teme i uvodne reči vrši istog dana u 14 časova, dok se prezentacija završenih aplikacija i dodela nagrada vrši u 18 časova 22.12.2013. godine, posle čega će uslediti kratak koktel povodom završetka takmičenja.

Prijave na hakaton.fonis.rs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
6
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности