Spark.me и ове године у Будви

// Категорије: Биз | Инфо |

Spark.me, једна од највећих регионалних маркетинг конференција, одржаће се по трећи пут 31. маја и 01. јуна 2015. године у хотелу Медитеран у Бечићима, под организаторском палицом компаније doMEn д.о.о., агента регистрације националног .ME домена. Spark.me је конференција која нуди бројне шансе за бизнис и која на једном месту окупља лидере из пословног света, света технологије и иновација, маркетаре, стартапове и људе жељне знања.

Реч је о интерактивној конференцији која је дизајнирана да ослободи креативност учесника, да им омогући да унапреде своје знање захваљујући међународно признатим говорницима, као и да их подстакне да унапреде своје пословање, као и да сами осмисле и започну нове бизнис идеје.

Након успешног организовања конференције овог типа две године за редом, са преко 800 учесника и 37 међународно признатих говорника, међу којима су наступали светски познати предавачи као што су Алф Рен (један од најбољих професора менаџмента, предузетништва и иновација у Европи), Дејвид Армано (директор за глобалну стратегију у Еделману, највећој независној ПР агенцији на свету), Скот Беркун (аутор неколико глобалних бизнис бестселера, који је одржао преко 500 предавања широм света) и Тони Конрад (познати инвеститор из Силицијумске долине и директор about.me), компанија doMEn позива јавност и медије да се у периоду од 31. маја и 1. јуна у Бечићима придруже регионалној пословној елити.

Први потврђени Spark.me предавач је Рамон Де Леон, експерт за друштвене медије из Чикага. Де Леон је пионир када су у питању онлајн продаја и употреба интернета у циљу побољшања пословања. Као интернет маркетинг менаџер шест Domino's Pizza локала повећао је продају за 50%, и допринио стварању бизниса који годишње зарађује 7 милиона долара. Због великог искуства и енергије којом зрачи на сцени, изузетно је тражен као говорник широм свијета. Предавао је на разним догађајима као што су INBOUND у Бостону, CMO Asia Summit у Кини, TechCrunch у Риму, LeWeb у Паризу и ad:tech у Сиднеју.

Други потврђени Spark.me предавач је Марвин Лиао, партнер у једном од најпознатијих америчких стартуп акцелератора, 500 Startups из Силицијумске долине. Провео је 10 година у једном од најпопуларнијих портала на свету, Yahoo!, гдје је стекао драгоцено искуство радећи у различитим секторима - од продаје, преко развоја, до маркетинга. Лиао је члан борда директора и саветодавног борда бројних технолошких компанија, а ангажован је као ментор у неколико стартуп акцелераторских програма у Европи, Азији, Израелу и САД.

Организатори Spark.me најављују постепено откривање и осталих великих имена међународних говорника који ће и овога пута делити своје знање и искуство, и говорити о начину проналаска своје искре инспирације која их је довела до успеха који су постигли.

Пуна цена котизације за дводневну конференцију Spark.me износи 250 евра. За студенте, обезбеђена је промотивна цијена од само 50 евра, која важи до 28. фебруара. Цена карте укључује учешће на свим предавањима и радионицама на конференцији, ручак оба дана конференције, две кафе-паузе у току оба дана конференције, као и коктел забаву прве ноћи конференције. Цена не укључује превоз, смештај и остале трошкове.

Најављујући Spark.me 2015, Наташа Ђукановић, директорке маркетинга компаније doMEn, наглашава: "Компанија doMEn има за циљ да, као дeо свог програма друштвено-одговорног пословања, подржи маркетинг и интернет заједницу у региону, и подстакне развој црногорске пословне и start-up сцене. Мисија Spark.me је побољшање регионалног квалитета живота људи, и то подизањем нивоа свести о савременим моделима пословања, и могућностима интернета кроз едукацију, такмичење и дружење”.

Више о конференцији можете сазнати на званичном сајту на адреси www.spark.me

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности