Дани праксе 2018

Савез студената Факултета организационих наука шесту годину за редом организује пројекат Дани праксе, који је намењен свим студентима Београдског универзитета у потрази за праксом. Дани праксе се одржавају 19. и 20. марта на Факултету организационих наука, где ће студенти кроз пет целина пројекта: сајам компанија, такмичарски део, панел дискусију, „Твојих 15 минута“ и CV клинику, имати прилику да започну своју професионалну каријеру.

Сајам компанија се одржава оба дана трајања пројекта у холу Факултета организационих наука од 11:30 до 16:30 часова. На штандовима компанија, студенти ће моћи да се информишу о потребним знањима и вештинама за запослење, стању на тржишту рада у различитим областима пословања као и програмима стручних пракси и послова које компаније нуде. На овогодишњем сајму представиће нам се бројне успешне компаније, као што су Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Würth, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst&Young, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Merit Solutions, NBSoft, Delta Holding, Adecco, P&G, Digitec Galaxus, Infinite Media Group и многе друге.

За студенте који воле изазове и желе да тестирају своје знање и способности, такмичарски део пружамогућност да путем радионица, решавањем задатака и студија случаја, искажу своје вештине и тако освоје праксу у некој од истакнутих компанија. У оквиру такмичарског дела ће учествоватикомпаније 30Hills, Bosch, Comtrade, NetCast и Würth.

Овогодишњи пројекат обухватиће и део који се односи на симулацију интервјуа за посао под називом „Твојих 15 минута“. Директним контактом са представницима компанија студенти ће имати прилику да прођу кроз симулацију интервјуа и стекну додатну сигурност, као и увид у своје предности и недостатке. У оквиру ,,Твојих 15 минута“ учествоваће следеће компаније: Nelt, NetCast, 30Hills, Bosch, Würth, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Bstorm, Coca-Cola HBC, Merit Solutions, NBSoft, Ernst&Young, KPMG, PwC, MSG global solutions и Erste banka.

Панел дискусија на тему „А шта је твој изазов?“ одржава се 19. марта, а студенти ће имати прилику да чују искуства запослених у малим компанијама, великим корпорацијама и оних који раде као фриленсери. Такође, панелисти ће настојати да студентима приближе предности и изазове са којима се суочавају.


Посетиоци Дана пракси, у оквиру CV клинике, имаће прилику да се посаветују са стручњацима из области људских ресурса и да добију смернице и савете како да побољшају и унапреде свој CV. Пријаве за такмичарски део и „Твојих 15 минута“ биће отворене од 06. до 10. марта, док ће студенти за Панел дискусију моћи да се пријаве у периоду од 14. до 16. марта. Више информација о пројекту можете пронаћи на званичном сајту организације, Facebook страници и Инстаграм профилу.

Не пропусти прилику, нека Дани праксе буду твој први корак ка успешној каријери!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности