USF Gaming Fair

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Студентска организација Унија студената ФОН-а ове године организује шести по реду USF Gaiming Fair у периоду од 18. до 20. марта. Такмичарски део пројекта – хуманитарни гејминг турнир одржаће се 18. и 19. марта на четири локације у Београду: Regnum Gaming, Ronin Gaming,Grand Metroid и Cyber shark. Сајам гејминг индустрије као други део пројекта, одржаће се 20. марта у Дорћол Плацу.

USF Gaming Fair је пројекат чији је циљ представљање значаја и успеха гејминг индустрије као и окупљање свих љубитеља видео игара који ће имати прилику да се упознају, друже и такмиче. Хуманитарни аспект пројекта је нешто по чему је USF Gaming Fair препознатљив и ове године сва прикупљена средства од котизација ће бити прослеђена онима којима је то најпотребније преко хуманитарне организације "BELhospice" која је усмерена на палијативно збрињавање, палијативну медицину и едукацију у овој области.

Хуманитарни гејминг турнир се одржава 18. и 19. марта и окупиће велики број ,,гејмера” који ће моћи да се такмиче у неким од најпопуларнијих видео игара данашњице: CS:GO, League of Legends, Teamfight tactics, Rocket League, FIFA22, NBA2k22. Најбоље учеснике очекују вредне награде које су обезбеђене од стране натуралних партнера.

Сајам гејминг индустрије ће се одржати у новом формату и делегати ће имати прилику да посете штандове неких од највећих компанија из различитих сфера гејминг индустрије и сазању све што их интересује из прве руке. У склопу сајма, одржаће се 5 предавања на теме које су сваком љубитељу ове бранше занимљиве и инспиративне. Током читавог дана, учесници ће моћи да се опусте и забаве у chill зони.

Велики број партнера и пријатеља је препознао потенцијал и важност USF Gaming Fair-а и подржао реализацију пројекта. Генерални партнер овогодишњег пројекта је ,,Дигитал арроњ” Унија студаната ФОН-а је студентска организација која је основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне тимски дух, колегијалност и кративност код младих. Наша организација подстиче проактивност и активизам студената и свим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организовања пројеката, као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу се успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера. ФОН QUIZ, Хуманитарни спортски турнир, Хуманитарно stand up вече, Yard Sale и USF Gaming Fair.

За додатне информације можете посетити нашу Facebook страницу USF Gaming Fair, Инстаграм профил usf_gamingfair или нас контактирати путем мејла: [email protected]

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности