"Овчица са ФОН-а" error 404

// Категорије: Наш коментар | ПентаФОН |

За време нашег извештавања о изборима могли сте приметити да смо, за разлику од прошлих година, на слици користили козу уместо овце. Једноставно смо се плашили какве copyright тужбе.

Међутим, да смо знали да ће фамозна Овчица са ФОН-а нестати већ следећег дана, могли смо слободно остати верни традицији. Но добро, то је мање битно. Битно је да сте добро прочитали, Овчице са ФОН-а више нема.

У тренутку писања ове вести, страница „Овчица са ФОН-а“ је већ уклоњена са фејсбука. Када се појавила изазвала је пометњу и узбуркала страсти код многих наших студената, а нестала је потпуно нечујно. Да ли ју је појео злочести вук или је сама одлутала из стада? Питање је на месту, али је одговор (нажалост) поприлично очигледан.

Error 404

Из прва се чинило да је у овчијој кожи био неко са жељом да се бори за некакву истину и правду. Тај бунт је кратко трајао, то јесте, тачно онолико колико је служио сврси.

Никада се до краја није открила, нити јасно дала до знања чиме се тачно бави - иако се дало нагађати (чиме се доста људи и бавило). Екипи ПентаФОНа је овај нестанак био последњи комадић који нам је требао да склопимо слагалицу и будемо потпуно сигурни.

У рату и љубави нема правила каже пословица стара. Студентско доба не служи само за "штребање" већ је и својеврсна припрема за живот. У склопу те припреме сте сви могли видети у пракси имплементацију горе наведене мудрости. Борба, поготово политичка не штеди никога, па тако ни овчице, беле и мекане.

Господо, лоше сте почели, а нисте ни почели. Гледамо вас!

Не мењајте канал, на правом сте месту…

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
28
3

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности