Пријавите се за Fintech хакатон и освојите вредне награде!

// Категорије: ИТ | Инфо |

Хакатон „Дигитализација пластике“ ће се одржати од 18-20. маја са циљем проналажења иновативних решења за унапређење дигиталног искуства корисника платних картица.  

Societe Generale банка, Mastercard и ICT Hub организују трећи по реду финтек хакатон „Дигитализација пластике“, који је прилика за све који желе да у року од 48 сати са својим тимом креирају иновативно софтверско решење, у виду web или мобилне апликације на задате теме из области технологија финансија (финтек).

Позив је отворен за тимове који обједињују знања и вештине из ИТ-а и дизајна, бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговоре на постављени изазов, те је идеално да се у тиму нађу програмери, дизајнери, људи из света бизниса и предузетници.

За учешће на хакатону није неопходно поседовање предзнања или експертизе из области банкарства и финансија, за шта ће тимовима на располагању бити врхунски предавачи и ментори.

Укупни новчани наградни фонд је 5.000 евра за три најбоља решења по мишљењу стручног жирија на основу критеријума - иновативност, примена и пословни потенцијал решења, функционалност и дизајн.

Поред новчаних награда, учешће је сјајна прилика за тимове да се представе потенцијалним послодавцима, клијентима и партнерима, као и одскочна даска за даље развијање идеје ка коначном производу.

Пријаве трају до 14. маја, а више информација потражите на www.hackathon.icthub.rs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 14

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности