45 минута о представљању послодавцу

// Категорије: Инфо | Вести |

Мучи вас трема при представљању на разговору за посао или праксу?

Нисте сигурни како да се припремите за конкурисање код послодавца?

Позивамо вас на ново онлајн дружење у уторак 16. јуна

Поставите нам питање или дилему коју имате по питању представљања послодавцу и даћемо вам одговор или савет у оквиру нове Зум кафице 16. јуна са почетком у 12 часова, током које можете да поразговарате са нашом каријерном саветницом Маријом Јовановић.

Марија ради на позицији координатора сарадње са послодавцима при Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и има више од десет година радног искуства на пословима каријерног информисања, саветовања и повезивања студената са пословним светом.   

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у протекле две године. 

"Зум кафица   - 45 минута са ... " представља нови  онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима. 

На претходним зум кафицама било је речи о психолошким изазовима у доба изолације, развоју каријере у доба неизвесности, проналажењу и пријављивању за студентске праксе, развоју каријере у области друштвено одговорног пословања и каријери у области развоја Бренда послодавца. Аудио снимци реализованих разговора доступни су на каналу Центра за развој каријере.   

Волели бисмо да дружење организујемо око питања и дилема која Вас заокупљују.   Молимо вас, пошаљите нам своја питања кроз форму за пријаву и покушаћемо током дружења да одговоримо на што већи број њих.

Пријавите се на линку: http://skr.rs/9Kh најкасније до уторка ујутру да би вам послали линк за приступ.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности