[Анкета] Стручна пракса - Ко жели да одржава хотлајн сајт?

// Категорије: Наш коментар |

Недавно нам је на мејл од анонимног колеге стигла веома занимљива слика статуса једне колегинице са факултета. Оно што је веома занимљиво у вези са овим је што је колегиница од факултета освојила, ни мање, ни више, него праксу на хотлајн сајту!

Због чега је ово можда непримерено? Пре свега, посао као посао, поштен је и ти сајтови не би ни постојали да не доносе новац, али ипак, факултет треба да бира где студенте шаље на обавезну стручну праксу. Заиста, ми желимо да мислимо да, као студенти ФОН-а, имамо неку репутацију и не морамо по питању праксе бити става "дај шта даш". Факултет при избору стручних пракси треба да узме у обзир и имиџ компанија са којима склапа сарадњу.

Кад смо већ код стручних пракси, Пушкице вам прослећују и оглас за праксу у Хепи телевизији, па можда баш ви можете први да сазнате новости из нових ријалити емисија!

 

 

Након понуђених пракси у порно индустрији и легалном каналу сумњивог морала, Екипу Пушкица интересује: Где бисте ви волели да идете на стручну праксу? Попуните нашу нову анкету!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
9
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности