Стручна плаћена пракса у иностранству – Global Talent

Да ли знаш зашто сваке године више од 5.000 студената из целог света постане Global Talent?

Global Talent, програм стручних плаћених пракси, пружа ти прилику за стицање професионалног искуства и лични развој у мултикултуралном окружењу, радом у компанијама и другим институцијама широм света. Овакав програм ти даје шансу да направиш своје прве кораке у професионалној каријери, тако што ћеш стечено знање на факултету применити у некој од најбољих компанија из области маркетинга, информационих технологија и едукације и предавања језика.

Према статистици, око 40% младих људи у нашој земљи је незапослено. Учешћем у програму Global Talent стичеш искуство које ће те боље позиционирати на тржишту рада када се вратиш са праксе.

Такође, научене и примењиване вештине и методе рада у иностранству можеш искористити као „оружје“ на домаћем тржишту рада када се вратиш. Поред стеченог професионалног искуства и наученог језика, стичеш и глобалну перспективу, али и међународну мрежу контаката.

Радом у интернационалном окружењу имаш могућност да упознаш културе, обичаје и традиције других земаља, као и да усавршиш језик. Упознај егзотичан Бразил, увери се у величанственост египатских пирамида, московског Црвеног трга, истражи Краљицу Дунава, чаробни мађарски град са 9 мостова или изабери неку другу државу и град који желиш да упознаш и да се развијеш! На порталу http://bit.ly/1Xfq3j6 можеш прегледати и претражити доступне праксе.

Направи свој први корак и улогуј се на https://opportunities.aiesec.org , а ми ћемо те контактирати у року од 24 сата како би ти пружили више информација.

Више информација о Глобал Талент програму можеш пронаћи на линку: http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности