Настави традицију у свету рекламе – дођи на јубиларне ФОНкламе!

У четвртак 16. марта, у Сали 015, Факултета организационих наука свечано ће бити отворен фестивал маркетинга - ФОНкламе. Посетиоци ће те вечери имати прилику да уживају у најбољим рекламама из 2016. године.

По десети пут, у организацији ФОН-овог центра за развој каријере, ФОНкламе ће окупити еминентне стручњаке који ће студентима Београдског универзитета приближити најновије трендове из области маркетинга. ФОНкламе ће трајати у периоду од 16. марта до краја месеца и састојаће се од Вечери реклама, едукативног дела, такмичарског дела и хуманитарне вечери затварања фестивала. Како традиција налаже, фестивал је и ове године хуманитарног карактера. Средства која буду прикупљена продајом карата за вече реклама и журку затварања биће уплаћена Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој.

Улазнице за вече реклама биће доступне на штанду ФОН-овог центра за развој каријере на Факултету организационих наука у периоду од 13. до 16. марта.

Едукативни део фестивала ове године ће угостити предаваче који ће 18. марта на Факултету организационих наука са делегатима поделити своја знања и искуства на тему: Успешне маркетиншке кампање. Међу предавачима ће бити:

• Славољуб Станковић и Маја Марковић, креативни директор и директор за дигитални маркетинг Меркатора који ће излагати на тему: "Београд град нових Идеа"

• Андреј Кугонич и Riley Hammersly, User acquisition manager и Community manager  из Нордеус-а са темом: : Successful global campaigns made in Belgrade

• Ивана Зековић и Жарко Вељковић, креативни директори маркетинг агенције Saatchi&Saatchi,

Пријаве за учешће на едукативном делу почињу 10. марта и трајаће до 15. марта у поноћ на сајту ФОН-овог центра за развој каријере.

Након Едукативног дела биће организован и такмичарски део на коме ће студенти имати прилику да у пракси примене своја маркетиншка знања, а проблем који буду решавали биће задат од стране маркетиншке агенције Saatchi&Saatchi. Такмичарски део ће се реализовати 19. марта на Факултету органзиционих наука. Пријаве за учешће на овом делу фестивала почињу 10 и трајаће до 16. марта. Пријаве ће бити доступне на званичном сајту ФОН-овог центра за развој каријере.

За додатне информације посетите сајт ФОН-овог центра за развој каријере, а пратите и званичну Фејсбук страницу фестивала ФОНкламе, као и Твитер налог ФОН-овог центра за развој каријере.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности