BBICC, интернационално такмичење у студији случаја, доводи престижне светске универзитете

// Категорије: Факултет | Студентске организације |

Belgrade Business International Case Competition (BBICC), студентско такмичење у решавању пословне студије случаја ће се одржати шести пут на Факултету организационих наука (ФОН), од 15. до 21. априла 2018. године. Наиме, ове године у Србији ће се такмичити 20 високо рангираних светских бизнис школа и универзитета. Свака од њих доводи по четири студента и њиховог ментора, што значи да ће у другој половини априла Београд бити место окупљања више од 100 обећавајућих умова у будућем бизнис свету који долазе из Америке, Канаде, Аустралије, Тајланда, Сингапура, Хонг Конга, Кине, Немачке, Данске, Либана, суседне Мађарске и Хрватске, као и домаћих студената са Факултета организационих наука Универзитета у Београду.

Формат шесте едиције BBICC такмичења доводи новину, јер ће такмичари решавати чак три пословне студије случаја: прве две у кратком интервалу од по 5 сати, док ће другу решавати у дугом интервалу од 24 сата. Након истека времена за проналажење решења саме студије, такмичари ће презентовати своје предлоге признатом жирију из пословног света Србије, који ће као и сваке године, чинити топ менаџмент из разних индустрија и веома успешних домаћих и иностраних компанија, консултанти из тзв. “велике четворке”, односно водећих консултантских кућа, али и други стручњаци испред осталих пословних ентитета Србије.

Три универзитета која се у великој конкуренцији покажу најбоље ће бити проглашени победницима овогодишњег такмичења, у суботу, 21. априла 2018. године.

Судећи по рангирању Универзитета у Окланду, једног од утемељивача методологије студије случаја, BBICC је рангиран у топ 12 најбољих такмичења менаџмент консалтинг карактера на свету и стоји раме уз раме са онима иза којих стоје установе попут Националног Универзитета у Сингапуру, Копенхаген бизнис школе, Универзитета у Мелбурну, итд. Такође, BBICC је једино овакво такмичење у целој југоисточној Европи.
Иако такмичарски део заузима највећи део агенде BBICC такмичења, учесници ће имати прилику да, кроз разне друштвене активности, упознају Београд и српску традицију, културу и обичаје.
За више информација посетитe сајт.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности