EUROBELGRADE Vol. 3 – Better, Bigger, Wilder!

// Категорије: Инфо | Студентске организације | Спорт |

Већ трећу годину за редом, у Београду ће се, од 10. до 14. октобра, одржати један од највећих студентских интернационалних турнира у Европи – ЕуроБелграде који организује Факултет организационих наука у сарадњи са Факултетом спорта и физичког васпитања.

ЕуроБелграде окупља преко 500 студената из читаве Европе који су дошли да се такмиче али и да провере зашто је Београд - град који никада не спава! Током дана они ће се такмичити у шест спортских дисциплина: футсалу, кошарци, одбојци, ватерполу, рукомету и cheerleading-у, док је вече резервисано за одличан провод и опуштање од напорних утакмица.

Сплав Амбис (ex Bollywood) је место где ћемо прославити завршетак и поздравити се са учесницима турнира. Журка затварања ће бити одржана у недељу, 13. октобра са почетком у 22:00 часа.

ЕуроБелграде екипа Вас позива да нам се придружите у проводу са студентима из читаве Европе! Ове године, још бољи провод, уз најбољу музику, и  промотивне цене пића, а уз све то улаз је бесплатан. Не пропустите прилику да и Ви будете део једног незаборавног, правог европског провода!
За све додатне инфомације о ноћном проводу посетите фб страницу организације.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
4
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 13

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности