Predavanje o uspešnom planiranju uz Lin i Kaizen

// Kategorije: Info | Biz |

Ukoliko:

- planirate pokretanje sopstvenog biznisa

- želite da naučite kako da planirate i unapredite obavljanje različitih aktivnosti

- hoćete da smanjite rizike od nepovoljnih ishoda u domenu kvaliteta, rokova i troškova

- želite da povećate predvidivost i uspešnost realizacije projekata 

Lin i Kajzen su pravi alati za vas! 

Pozivamo vas na "Zum kaficu - 45 minuta sa konsultantom Darkom Golubovićem, koju organizujemo u utorak 13. oktobra 2020. sa početkom u 12 sati.  

Darko Golubović je konsultant u oblasti unapređenja poslovnih procesa, primene lean metodologije i restrukturiranja sa više od 15 godina iskustva. Poslednjih deset godina je vlasnik konsultantske firme Lin Konsalting.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine. 

"Zum kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima. 

Popunite prijavni formular na linku  https://bit.ly/3d2DMZa

¬---------------------------------------------------

O predavaču: Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu 2005. godine sa prosečnom ocenom tokom studija 9,45. Konsultant u oblasti unapređenja poslovnih procesa, primene lean metodologije i restrukturiranja sa više 15 godina iskustva. Poslednjih deset godina je vlasnik konsultantske firme Lin Konsalting, koja je uspešno sprovela više od 60 projekata u kojima je unapređena, ili čak potpuno transformisana organizacija, način poslovanja i poslovni procesi klijenata u zemlji i inostranstvu.Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

19 + 4

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti