Предавање о успешном планирању уз Лин и Каизен

// Категорије: Инфо | Биз |

Уколико:

- планирате покретање сопственог бизниса

- желите да научите како да планирате и унапредите обављање различитих активности

- хоћете да смањите ризике од неповољних исхода у домену квалитета, рокова и трошкова

- желите да повећате предвидивост и успешност реализације пројеката 

Лин и Kајзен су прави алати за вас! 

Позивамо вас на "Зум кафицу - 45 минута са консултантом Дарком Голубовићем, коју организујемо у уторак 13. октобра 2020. са почетком у 12 сати.  

Дарко Голубовић је консултант у области унапређења пословних процеса, примене леан методологије и реструктурирања са више од 15 година искуства. Последњих десет година је власник консултантске фирме Лин Консалтинг.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду, на свим нивоима студија, и онима који су завршили студије у протекле две године. 

"Зум кафица   - 45 минута са ... " представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима. 

Попуните пријавни формулар на линку  https://bit.ly/3d2DMZa

¬---------------------------------------------------

О предавачу: Дипломирао је на Факултету организационих наука, Универзитета у Београду 2005. године са просечном оценом током студија 9,45. Kонсултант у области унапређења пословних процеса, примене леан методологије и реструктурирања са више 15 година искуства. Последњих десет година је власник консултантске фирме Лин Консалтинг, која је успешно спровела више од 60 пројеката у којима је унапређена, или чак потпуно трансформисана организација, начин пословања и пословни процеси клијената у земљи и иностранству.Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности