Нуклеус старт-уп

Представници компаније "Аномите", у сарадњи са студентском организацијом ЕСТИЕМ са Факултетатех ничких наука у Новом Саду и Савезом студената Факултета техничких наука у Новом Саду и уз подршку бизнис анђела Марк Ц. Рогера и других партнера из САД-а као што су Цливе Е. Wарсхаw и Мyлес Беркман организују стартап догађај под именом "Нуклеус Старт-уп" на Факултету техничких наука у Новом Саду, 13. септембра 2014. године, саопштено је "Нуклеус Старт-уп" организациони тим.
"Нуклеус Старт-уп" догађај осмишљен је са циљем пружања могућности свим појединцима или тимовима који имају перспективну бизнис идеју и желе да је претворе у стварност, да је представе групи инвеститора и тиме конкуришу за подршку у њиховом остваривању.

Само такмичење састоји се из два круга: првог који подразумева електронску пријаву уз есејско представљање идеје и другог који представља усмену презентацију идеја појединаца или тимова који су прошли у финални круг, пред жиријем. Пред финални круг за учеснике биће организовани едукативни тренинзи који ће им помоћи да што успешније конципирају и представе своје пословне идеје.

Уколико је идеја изабрана од стране жирија, тим добија прилику за преговоре у вези са инвестирањем у идеју и постаје део "Нуклеус" мреже чија ће канцеларија у Новом Саду на даље координирати између победника и инвеститора.

Извор: www.ekapija.com

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности