Биоскоп Фонтана : Бићемо прваци света

// Категорије: Биоскоп Фонтана | Забава |

Пушкице вас и даље награђују.

Освојите карте за филм Бићемо прваци света15. марта са почетком у 21h.

Све што треба да урадите је да нам у коментару одговорите на питање : Ко је на челу глумачке екипе који играју улоге кошаркаша ? 

Не заборавите да будете улоговани приликом остављања коментара јер ће једино тако коментар аутоматски бити постављен и валидан. Прва особа која нам остави коментар добија 2 карте.

Бићемо прваци света је српски филм из 2015. године у режији Дарка Бајића, а по сценарију који су написали Гордан Михић и Небојша Ромчевић по идеји Звонимира Шимунеца. 

Прича о Небојши Поповићу, Борисаву Станковићу, Радомиру Шаперу и Александру Николићу, четири спортска пионира који су основали Југословенску школу кошарке и који су заслужни за развој овог спорта у Европи. Филм говори о успону југословенске кошарке, те о Светском првенству у кошарци 1970. које је одржано у Љубљани и мечу између тимова Југославије и Сједињених Америчких Држава.

Млада глумачка екипа на челу са Милошем Биковићем, Александром Радојчићем, Страхињом Блажићем и Марком Јанкетићем одиграла је улоге кошаркаша који су поставили темеље југословенске кошарке.

S desna na levo Marko Jankeic Milos Bikovic Strahinja Blazic Aleksandar Radojcic

Објављено: 14.03.2015 19:53 - (mox)


0
0
Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Strahinja Blažić i Marko Janketić.

Објављено: 14.03.2015 18:18 - (Sombrita)


0
0
Milos Bikovic

Објављено: 14.03.2015 18:01 - (jjelena)


1
0
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

15 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности