BEOGRAD – Prestonica kriznog menadžmenta za Evropu

// Категорије: Вести |

ESTIEM Локална Група Београд, са Факултета организационих наука, ће у периоду од 24. до 30. марта организовати интернационални пројекат „Be a Crisis Manager for 5 days powered by Leoni. Овогодишњи пројекат има за циљ да приближи студентима појам кризног менаџмента, кризу у општем смислу као и начине за превазилажење исте. 

ESTIEM Локална Група Београд је једна од 76 локалних група европске организације ESTIEM којој је један од главних циљева да повеже студенте индустријског инжењерства и менаџмента широм Европе. Тренутно броји око 160 активних чланова који организују локалне и интернационалне пројекте. Један од интернационалних пројеката је „Be X for X Days“.

Пројекат "Be X for X Days” има за циљ да студентима пружи најбоље могућности за стицање стварних искустава, корисног знања и увида у оно што је потребно да би постали професионалци у одређеној области кроз блиски контакт с компанијама. На пројекту Be a Crisis Manager for 5 days powered by Leoniобрађиваће се тема кризног менаџмента кроз различите едукативне радионице, предавања и симулације од стране искусних стручњака са наших простора. Једна од тема о којој ће се причати на пројекту јесте како се изборити са “burnout-ом” тј. емоционалном исцрпљеношћу која је неретка појава међу данашњим генерацијама.

Пројекат започиње радионица ,,Crisis Management 101" и Барбара Јовановић која ће упознати партиципанте са осећајем кризе у послу. ,,Set the right mindset" са Игором Лазаревићем је радионица на којој ће учесници научити како кризни моменти у каријери могу да се искористе као прилика и да неуспех замене бенефитима користећи прави начин размишљања. Поред правог mindset-а у доба кризе, важно је да знамо на који начин да кризу представимо јавности и како да сачувамо репутацију коју уживамо, што ће нам представити Јелена Микић на радионици Under PRessure”. Ово су само неке од радионица на пројекту, а једну од њих одржаће и генерални партнер пројекта компанија Леони, која ће такође задати студију случаја учесницима.

Осим едукативног дела пројекта, учесници ће добити прилику да се упознају са српском културом и београдским проводом кроз разне активности дружења попут караоке вечери, тематске журке, интернационалне вечери и обиласка града. То је могућност да се чланови упознају и поделе са другима своја искуства и интересовања, али и да се очува ESTIEM дух, који је главна чар интернационалних догађаја.

Више информација на сајту - ESTIEM, као и на друштвеним мрежама: Facebook – ESTIEM LG Belgrade, Instagram – @estiemlgbelgrade и LinkedIn – ESTIEM LG Belgrade.

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности