Отворено предавање Драгана Варагића “Знање није звање”

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

У среду, 16. октобра, са почетком у 20 часова, у амфитеатру Б009 на Факултету организационих наука у Београду, Драган Варагић ће одржати отворено предавање о важности неформалног образовања, под слоганом “Знање није звање”. Ово предавање се организује у оквиру пројекта “Опен ИТ”, студентске организације АИЕСЕЦ, који се већ седму годину за редом одржава на овом факултету.

Овогодишњи „Опен ИТ“ састоји се из три дела: двонедељни курс „Девелоп ИТ“, четвородневни семинар о “Wеб стартапима”, и радионица израде студија случаја у вези са информационим технологијама „Case IT“. Циљ пројекта јесте пружање бесплатне, квалитетне едукације студентима, као и усавршавање студената за одлазак на стручну праксу.

Сви заинтересовани студенти ће ускоро бити у прилици да се пријаве за учешће на семинару о “Wеб стартапима”, који се одржава у периоду од 28. октобра до 1. новембра, а на поменутом предавању Драгана Варагића, биће у прилици да чују више о самом семинару, као и могућностима учешћа на истом.

Драган Варагић је потпредседник компаније ИнтернетГроуп, блогер, онлине стратег и бави се саветодавним услугама из области пословне примене Интернета.
Власник је Wеб сајта www.pretraga.rs и најстаријег е-маил часописа у Србији “Претрага и презентовање“; блога www.draganvaragic.com и сервиса за онлине дистрибуцију саопштења probjave.com. Такође, координатор је специјалистичких струковних студија из Е-пословања www.iimeuro.uns.ac.rs, на Факултету техничких нука у Новом Саду, као и предавач  на Високој школи струковних студија за информационе технологије ИТС у Београду.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
8
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности