Хуманитарно STAND UP ВЕЧЕ

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Студентска организација Унија студената ФОН-а, већ трећу годину за редом, организује хуманитарно Stand up вече на Факултету организационих наука, овога пута у сарадњи са Националним удружењем родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Пројекат ће се одржати на Факултету организационих наука у понедељак, 15. октобра, са почетком у 18 часова, у амфитеатру 015. И ове године ће се за осмех публике својим препознатљивим хумором побринути познати комичари српске Stand Up scene: Srđan Slijepčević, Srđan Olman, Darko Mirović, Mariana Aranđelović i ekipa iz humorističke serije „Dnevnjak”.

Циљ пројекта је да пажњу младих људи, са свакодневних активности, усмери на хуманост, као и да подигне свест и подстакне студенте да кроз забаву учине нешто хумано.
Сва прикупљена средства од продатих улазница биће прослеђена Националном удружењу родитеља деце лечене од рака, које чине родитељи, пријатељи, лекари, медицинско особље и сви људи добре воље и које од 2003. године свакодневно брине о деци и родитељима на подручју целе Србије.

 

За информације о куповини и цени улазница за сам догађај, можете посетити евент на Facebook-у:
https://www.facebook.com/events/287066762130157/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 13

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности