Конференција ИДЕЈЕ ЗА АКЦИЈУ

// Категорије: Биз | Инфо |

Школа пословних вештина у сарадњи са Министарством омладине и спорта, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Градом Београдом, Светском Банком, пројектом УН Глобални Договор, Привредном Комором Србије и Британско - српском привредном комором организује конференцију под називом ИДЕЈЕ ЗА АКЦИЈУ.

Време: Петак, 20. мај 2016, од 9:30 до 16 часова;
субота, 21. мај 2016, од 9:30 до 16 часова

Место: Сала Скупштине Града Београда, Николе Пашића 6

За пријаву је потребно послати име и презиме на мејл ideasforactionserbia@gmail.com.

Теме којима ће се конференција бавити су предузетништво, оснивање предузећа, инвестиције, лидерство и програмом Идеје за акцију, глобалном иницијативом покренутом од стране Вортон школе и Светске Банке. Главни циљ конференције је да се у Србији подстакну студенти, млади професионалци и млади између 18 и 35 година да развијају нове идеје за финансирање и имплементацију циљева одрживог развоја. Стратешки приступ конференције је истраживање искустава неких од најуспешнијих компанија у предузетништву, дељење идеја и креирање бизнис планова који се могу применити.

Предавачи су: Ђорђија Петкоски Wхартон Бизнис Школа, Катарина Јовановић Обрадовић (помоћник министра привреде), Марко Чадеж (председник Привредне Коморе Србије), Сир Паул Јудге (председник Британско – српске привредне коморе), Маријана Павловић (КПМГ), Тијана Копривица (Делта Холдинг), Владимир Маринковић (потпредседник Народне Скупштине), Бранка Драшковић (ФЕФА) и многи други.

Детаље можете видети на https://www.facebook.com/events/1052974234774299/.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности