Рамбо Амадеус на прослави 40 година Дома културе Студентски град

// Категорије: Инфо | Дом културе Студентски град |

Концерт Рамба Амадеуса, Тwо Winettous & One More, одржаће се сутра 17. септембра у 20:30 на Летњој сцени Дома културе Студентски град, поводом прославе јубилеја 40 година рада ове установе културе. Улаз на концерт је слободан.

Рамбо ће, по други пут, увеличати славље ДКСГ, с обзиром да је претходно свирао на тридесетогодишњици, што је упамћено као један од највећих концерата те сезоне.
Светски кило цар наступиће са поставом коју чине Игор Малешевић на бубњевима, Мирослав Товирац на бас гитари и Војно Диздар на клавијатурама.

Један од наших најистакнутијих музичара данашњице присутан је на југословенској сцени од 1988. године, када се представио албумом О туго јесења. Рамбо већ тада даје назнаке карактеристика по којима ће постати познат: фанк рифови, џез хармоније, реп и његов специфични хумор којим влада сценом. Осим што поседује снажну харизму, Рамбо је музичар са изузетним свирачким способностима, што је очигледно у музици чији квалитет кроз године не јењава. Од почетка своје каријере до данас, Рамбо је задржао свежину и актуелност, захваљући променама пратећих постава и концепиција наступа, те он успева не само да одржи своју армију фанова, већ и да стално стиче нове поштоваоце. Поред музике, Рамбо се често бави и друштвено релевантним темама, о којима даје увек запажене коментаре.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности