Глобал талент програм - Плаћена стручна пракса у Русији

Глобал Талент програм је програм стручних пракси у иностранству АИЕСЕЦ организације, који пружа студентима завршних година прилику за професионално искуство, нуди могућност за стручно усавршавање у области образовања у Русији.


Образовне/едукативне праксе нуде професионално искуство у области едукације и предавања страних језика у образовању одраслих и деце. Ова едукациона пракса одржава се у Русији, у граду Ростову на Дону, у трајању од 3 месеца, у центру за језике под називом „Соверсхенство “.


Центар за језике „Соверсхенство“ један је од водећих у својој обласи у Ростову на Дону. Стнадарди квалитета учења како за студнете тако и за предаваче одговарају интернационалним стандардима. Практикант ће предавати енглески језик особама различитих нивоа знања и узраста појединачно и у групама. Вођење и организовање тематских дебата са ученицима на недељном нивоу. Учешће у активностима других предавача и организовање заједничих активности. Током трајања праксе обезбеђен је рецепција при доласку у Русију.


Радно време је од 09х до 21х, са тоталним фондом од 40 радних часова недељно, са понеком радном суботом. Месечна плата износи 800 УС $ и покрива трошкове основних потреба, а новчани износ је одређен у висини просека државе у којој сте на пракси.


Уколико желиш да се информишеш о даљем процесу учешћа на овој, или праксама попут ових, можеш да попуниш пријаву на овом линку: ПРИЈАВА и бићеш контактиран у року од 48х, а пријаве су у току.

Неопходни услови за учешће:
- Дипломирани студент или студент завршне године факултета/ више школе
- Одлично до врло добро познавање енглеског језика
- Поседовање вештина подучавања страног језика
- Поседовање лидерских и презентационих вештина као и оранизационих вештина


Глобал Талент је глобални програм пракси који пружа студентима и дипломцима прилику за мултикултурално професионално искуство и развој у неким од најбољих компанија и институција у свету. Овај програм пружа Вам прилику да радите у својој струци, примените знање стечено на факултету и направите прве кораке у својој будућој каријери. За више детаља о овом програму и праксама које пружа, посетите званичну веб сајт страницу www.globaltalents.rs или Фејсбук страницу.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 1

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности