Хуманитарно Stand Up вече 2021

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Студентска организација ,,Унија студената ФОН-а“ 19. октобра организује пето по реду ,,Хуманитарно Stand Up вече“ у сарадњи са хуманитарном организацијом ,,Помоћ Српској Деци“.

,,Хуманитарно Stand Up вече“ је пројекат који окупља људе у вечери смеха, хуманости и позитивне енергије, овог пута у Академији 28, са почетком у 19h. За хумор и добру забаву 19. октобра биће задужени прослављени комичари српске станд уп сцене: Срђан Јовановић, Александар Перишић, Душан Варничић и Немања Живановић. Сав приход од продаје карата биће прослеђен хуманитарној невладиној организацији ,,Помоћ Српској Деци“ која, од свог оснивања 2019. године, за циљ има пружање помоћи угроженој деци и породицама у Србији.

Циљ пројекта је да, кроз студентски рад и активизам, пажњу младих усмери на пружање помоћи најугроженијима у друштву, као и да пробуди и подстакне најчистије емоције као што су смех, радост и осећај припадности. За све детаљније информације о пројекту позивамо Вас да посетите наше званичне Facebook и Instagram странице (Унија студената ФОН-а, @unijastudenatafona).

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

3 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности