ИТконект 2016: Највећи ИТ догађај у Србији и региону

// Категорије: Забава | ИТ | Инфо |

ИТконект 2016, 20. и 21. маја у хотелу Југославија биће јединствено место где ће посетиоци моћи да испробају најновија достигнућа у развоју виртуелне реалности и да се “транспортују” у пустињу, на дно океана или можда у свемир, али и да уживо испробају праве оклопе и мачеве какве су носили витезови у средњем веку. Друштво ће им правити Дарт Вејдер, Iron Man, Poison Ivy, као и Калиси и други јунаци из Game of Thrones. На самом улазу у догађај, посетиоце ће поздравити холограмски ликови оснивача и главних организатора ИТконекта.

Ово је само део несвакидашње занимљиве атмосфере коју ће осетити посетиоци највећег ИТ догађаја који се одржава 20. и 21. маја од 10х до 18х у хотелу Југославија. Ово ће истовремено бити и демонстрација нових домета ИТ индустрије, али и тога како ИТ компаније у Србији померају границе када су у питању услови за рад и радно окружење, који се не разликују од најсавременијих услова у развијеним европским земљама. 

Улаз је бесплатан, а довољно је да се сви заинтересовани пријаве на сајту www.it-konekt.com, и на тај начин осигурају себи бесплатно присуство на ИТконект 2016.

Овај догађај је намењен пре свега ИТ стручњацима, а осим сјајне атмосфере и несвакидашњих доживљаја, они ће моћи да пронађу посао у ИТ-ју међу бројним отвореним радним местима које ће понудити ИТ компаније. Неки од кадрова који ће се тражити су Java и PHP програмери, C# и C++ програмери, ASP.NET, QA инжењери, Android девелопери, и многи други. 

ИТ-јевци ће на догађају моћи да тестирају своја знања на штандовима компанија, да решавају квизове и наградна питања, такмиче се у брзом куцању или прављењу апликације, а само неке од занимљивих награда које их чекају су дрон, наочаре за виртуелну реалност или лет чак авионом!

Они ће такође моћи да освоје и корисне бесплатне курсеве у ИТ-ју, у посебном EDU делу на догађају, где ће се представити едукативне установе у ИТ-ју.

Главни партнер догађаја је Microsoft Development Center Serbia, а радна места у ИТ-ју ће понудити и Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, Comtrade, Zuhlke, Summa, Telesign, Emric, Holycode, Think-cell и други. Главни edu партнер је Admin Training Center ATC. ИТконект је подржао Град Београд и Национална служба за запошљавање.

Догађај је подржао и donesi.com, који је припремио посебно изненађење за посетиоце ИТконекта 2016.

Ово је једини догађај који на једном месту окупља читаву ИТ сцену у Србији. На овом највећем ИТ сајму у Србији на једном месту ће се наћи ИТ компаније које нуде послове у ИТ-ју, ИТ организације, едукативне установе, ИТ стручњаци, и инострани и домаћи предавачи који ће држати ИТ предавања.

Да поновимо, ИТконект се одржава 20. и 21. маја, улаз је бесплатан, уз обавезну пријаву на сајту www.it-konekt.com.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности