Пријавите се за конференцију SportBizz до 19. маја!

// Категорије: Студентске организације |

Интересује те спорт и желео би да добијеш информације из прве руке? Конференција SportBizz је право место за тебе. Савез студената Факултета организационих наука организује шесту по реду конференцију SportBizz, пројекат посвећен спортском менаџменту и маркетингу.

Конференција ће се одржати 21. и 22. маја у просторијама Факултета организационих наука, где ће кроз дводневна предавања сви учесници имати прилику да од познатих спортиста, тренера и менаџера чују нешто више о самом процесу тренирања, такмичења и организовања спортских догађаја. Предавачи ће ове године кроз тему „Треће полувреме“, открити студентима шта се све крије иза организације великих спортских манифестација, који су неопходни ресурси без којих њихова организација не би била могућа, као и како изгледа припрема спортиста за такмичења. Говориће се и о томе колики је утицај тренера, медија и менаџера на развој и успех једног спортисте.

Подршку у реализацији овогодишњег SportBizz-а пружиће Дарко Удовичић испред Министарства омладине и спорта, Зоран Аврамовић директор маркетинга Црвене Звезде, спортски коментатор Небојша Висковић, али и спортисти Ивана Нешовић и Андрија Герић.

Делегате поред занимљивих предавања очекује и спортски квиз „KvizBizz“, где ће имати прилику да
покажу своје знање и освоје занимљиве награде. Подршку на овом делу Конференције пружићесрпски новинар Вања Булић у улози водитеља квиза.

До сада су ову иницијативу препознали бројни спортски клубови, као и Олимпијски и Параолимпијски
комитети Србије. Такође, имали смо част да у досадашњој организацији овог пројекта угостимо бројне спортисте и спортске стручњаке међу којима су Милица Дабовић, Михаил Дудаш, Ивана Максимовић Анђушић, Никола Јакшић, Вања Грбић, спортски новинар Слободан Шаренац и кошаркашки тренер Божидар Маљковић, уз чију помоћ смо изазвали велико интересовање за овај пројекат.

Пријаве за Конференцију биће отворене на сајту организације у периоду од 16. до 19. маја.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности