Додатни испитни рок Август

// Категорије: Инфо | Факултет |

Јулски испитни рок ће се одржати према предвиђеном распореду и трајаће до 19. јула.

Имајући у виду закључке Сената Универзитета у Београду и захтева студената, као и постигнутог договора са представницима Студентског парламента ФОНа, одлучено је да ће се организовати додатни испитни рок (Август) за оне студенте који услед околности изазваних пандемијом (студенти који имају позитиван тест на COVID-19, студенти који су били у изолацији, као и студенти који услед страха од могућности заразе вирусом COVID – 19) неће полагати испите у јулском испитном року почев од 10. јула.

Студенти који излазе на полагање испита у јулском испитном року, почев од 10. јула, немају право полагање испита у августовском испитном року.

Студенти који нису пријавили испите у јулском испитном року (осим за испите који су се одржали у периоду од 6. до 9. јула), моћи ће да пријаве испите у августовском испитном року, као накнадну пријаву, у складу са Ценовником.

Пријава испита који су се одржавали у периоду од 6. до 9. јула је могућа за студенте који су имали позитиван тест на COVID-19 као и студенте који су били у изолацији. Такође, уколико је студент пријавио неки испит који се одржавао у наведеном периоду, а није излазио на полагање испита у јулском испитном року, може да пријави тај конкретан предмет за полагање у августовском испитном року.

За оне предмете који се полажу из више делова, а где није предвиђено да се признаје део положеног испита у наредним роковима, део испитних обавеза положених у јулском испитном року положених пре 10. јула ће важити и у августовском року.

Студенти који донесу писмени доказ да су у току јунског и јулског исптиног рока били заражени вирусом COVID-19, могу да пријаве испите без накнаде.

Пријава испита ће се вршити на мејл адресу [email protected] од 14. до 22. јула. Приликом пријаве испита, у мејлу је потребно навести име, презиме, број индекса и испите који се полажу. Уколико испит има и писмени и усмени део, потребно је навести да ли се полажу оба дела или само усмени део испита. Студентима који испуњавају предвиђене услове за пријаву испита за јулски испитни рок, не плаћају пријаву испита за августовски испитни рок уколико су ти испити пријављени за полагање у јулском испитном року.

Тачан датум и распоред испита за августовски испитни рок ће бити накнадно објављен.

Извор: Сајт Факултета

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности