Бесплатан онлајн курс енглеског на сајму запошљавања

// Категорије: Инфо |

Пријаве за сајам запошљавања LINK2job (www.link2job.eu), који се одржава у петак 18. септембра, од 10 до 19х у хотелу Crowne Plaza у Београду, већ су почеле, а сви који се пријаве на следећем линку бесплатно добијају онлајн курс енглеског језика. Резервација поклон курса се потврђује на самом догађају.

На сајму ће бити богат програм предавања и радионица које ће помоћи кандидатима да се изборе за своје место у пословном свету. Колико је мотивација важна за проналажење посла, како добар CV може осигурати интервју, зашто је важно придржавати се пословног бонтона, како можете оставити добар утисак на послодавца неке су од ових занимљивих тема.

Осим предавања и радионица, посетиоце очекује још занимљивих садржаја. Бесплатна израда професионалних фотографија за ЦВ, које на сајму за сваког посетиоца праве стручњаци за обраду фотографије, Job Box, Social Network Corner и Laptop Corner, само су неки од тих садржаја које ће посетиоци моћи бесплатно да искористе.

На сајму ће нове запослене тражити неке од бројних успешних компанија, међу којима су Mercator, Comtrade, Ernst & Young, Zepter, Delhaize Serbia, Trizma, Industrial equipment, Инфостуд, образовне установе ITAcademy и BusinessAcademy, као и многи други, са великим бројем отворених радних места. Сајам LINK2job је подржао Град Београд, члан Градског већа и председник Савета за запошљавање Драгомир Петронијевић, као и Национална служба за запошљавање.

Сајам запошљавања LINK2job је пројекат Центра за развој каријере  (http://www.razvoj-karijere.com/), чији је циљ промоција целоживотног учења, подстицање напредовања у каријери и отварање могућности професионалног усавршавања сваког корисника.

Да подсетимо, сајам запошљавања LINK2job одржава се у хотелу Crowne Plaza 18. септембра од 10 до 19х. Улаз је бесплатан, а пријаве су на следећем линку.

Програм предавања на Сајму запошљавања:

12.00 - 12.20 Мотивација – ваш главни покретач
12.40 - 13.00 Напишите ЦВ који ће вас издвојити и осигурати вам посао
13.20 - 13.50 Најчешћа питања и грешке на интервјуу за посао
14.00 - 15.00 Оставите добар утисак на послодавце
15.20 - 16.00 Правила пословног бонтона и зашто је важно да их се придржавате
16.40 - 17.00 Фрееланце у Србији: Замке фрееланцера и како их избећи
17.20 - 17.40 Како покренути стартап?
18.00 - 19.30 Промоција књиге: Како до посла у 21. веку? Говори аутор Драган Варагић.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности