Poseta kompaniji EKO Serbia AD

// Kategorije: Biz | Info |

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji EKO Serbia AD, u sredu 22.novembra 2017. godine od 13 časova. Poseta je namenjena studentima završnih godina osnovnih i master studija Ekonomskog, Saobraćajnog, Pravnog, Fakulteta organizacionih nauka, Elektrotehničkog i Matematičkog fakulteta.

Tokom posete, studenti će imati prilike da saznaju iz prve ruke kako funkcioniše velika kompanija i od predstavnika menadžmenta kompanije i zaposlenih u sektorima marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i sektoru operacija saznaju više o specifičnostima rada njihovih odeljenja i veštinama koje su potrebne za rad u njihovom timu, kao i o njihovom ličnom karijernom putu. Učesnici posete imaće priliku da od predstavnika sektora ljudskih resursa saznaju više o korporativnoj kulturi i mogućnostima za praksu, zaposlenje i napredovanje u kompaniji EKO Serbia. Nakon ovih kratkih prezentacija, uslediće obilazak poslovnih prostorija kompanije u Beogradu i neformalnije druženje tokom kog će studenti moći da popričaju sa zaposlenima u kompaniji o svim pitanjima koja ih zanimaju.

Mole se zainteresovani da se prijave do 19.novembra 2017. godine u ponoć popunjavanjem formulara na linku: http://skr.rs/TKk

Broj učesnika posete je ograničen.

O statusu prijave učesnici će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte.

Ova poseta realizuje se u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.U programu „Saznajte iz prve ruke“ do sada je učestvovalo preko 40 različitih kompanija koje su ugostile više od 1300 studenata Univerziteta u Beogradu.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

3 + 5

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti