Посета компанији EKO Serbia AD

// Категорије: Биз | Инфо |

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује посету компанији EKO Serbia AD, у среду 22.новембра 2017. године од 13 часова. Посета је намењена студентима завршних година основних и мастер студија Економског, Саобраћајног, Правног, Факултета организационих наука, Електротехничког и Математичког факултета.

Током посете, студенти ће имати прилике да сазнају из прве руке како функционише велика компанија и од представника менаџмента компаније и запослених у секторима маркетинга, односа са јавношћу, продаје и сектору операција сазнају више о специфичностима рада њихових одељења и вештинама које су потребне за рад у њиховом тиму, као и о њиховом личном каријерном путу. Учесници посете имаће прилику да од представника сектора људских ресурса сазнају више о корпоративној култури и могућностима за праксу, запослење и напредовање у компанији ЕКО Сербиа. Након ових кратких презентација, уследиће обилазак пословних просторија компаније у Београду и неформалније дружење током ког ће студенти моћи да попричају са запосленима у компанији о свим питањима која их занимају.

Моле се заинтересовани да се пријаве до 19.новембра 2017. године у поноћ попуњавањем формулара на линку: http://skr.rs/TKk

Број учесника посете је ограничен.

О статусу пријаве учесници ће бити обавештени путем телефона или електронске поште.

Ова посета реализује се у оквиру програма “Сазнајте из прве руке” који Центар за развој каријере реализује дуги низ година са циљем да повеже пословну заједницу са студентима и младим дипломираним студентима. Циљ је да се на овај начин младима са Универзитета у Београду пружи подршка у развоју знања и вештина, које ће им бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.У програму „Сазнајте из прве руке“ до сада је учествовало преко 40 различитих компанија које су угостиле више од 1300 студената Универзитета у Београду.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности