Humanitarni sportski turnir - Za Dušanovu samostalnost

// Kategorije: Sport | Studentske organizacije |

Unija studenata FON-a, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Budi human - Aleksandar Šapić, organizuje treći po redu Humanitarni sportski turnir, koji će se održati 21. i 22. aprila na terenima studentskog doma „4. april“.

Projekat je osmišljen tako da promoviše značaj sporta i zdravog načina života, podstiče takmičarski duh, ali i da kroz zabavu podigne svest o tome šta sve možemo postići ukoliko udružimo snage.

Studenti će se takmičiti u futsalu, basketu i odbojci, dok će njihovi vatreni navijači imati priliku da se opuste i rashlade u ,,chill zoni’’. Kao završnica turnira biće dodela nagrada za najuspešnije takmičare koje su obezbedili partneri turnira.

Sva prikupljena sredstva namenjena su za pomoć četvorogodišnjem Dušanu Vukosavljeviću koji boluje od cerebralne paralize. Cilj projekta, pored promovisanja sporta kao zdravog načina života, druženja i zabave, je da omogućimo Dušanu neophodne rehabilitaciju, hidroterapiju, logopeda i ostala pomagala kako bi ostvario dalji napredak i uskoro naučio da sedi, stoji, hoda i bude što samostalniji.

Prijave će biti otvorene do popunjavanja kapaciteta, zato požutite i prijavite svoju ekipu
sledećem linku

Pomoć možete uplatiti i na sledeće račune:
Dinarski: 160-486123-05
Devizni: 00-540-0002341.0
IBAN broj: RS35160005400002341095
ili slanjem SMS poruke ''394'' na broj 3030 (cena poruke je 200 din, PDV se ne naplaćuje)

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
1
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

7 + 15

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti