Хуманитарни спортски турнир - За Душанову самосталност

// Категорије: Спорт | Студентске организације |

Унија студената ФОН-а, у сарадњи са хуманитарном организацијом Буди хуман - Александар Шапић, организује трећи по реду Хуманитарни спортски турнир, који ће се одржати 21. и 22. априла на теренима студентског дома „4. април“.

Пројекат је осмишљен тако да промовише значај спорта и здравог начина живота, подстиче такмичарски дух, али и да кроз забаву подигне свест о томе шта све можемо постићи уколико удружимо снаге.

Студенти ће се такмичити у футсалу, баскету и одбојци, док ће њихови ватрени навијачи имати прилику да се опусте и расхладе у ,,chill zoni’’. Као завршница турнира биће додела награда за најуспешније такмичаре које су обезбедили партнери турнира.

Сва прикупљена средства намењена су за помоћ четворогодишњем Душану Вукосављевићу који болује од церебралне парализе. Циљ пројекта, поред промовисања спорта као здравог начина живота, дружења и забаве, је да омогућимо Душану неопходне рехабилитацију, хидротерапију, логопеда и остала помагала како би остварио даљи напредак и ускоро научио да седи, стоји, хода и буде што самосталнији.

Пријаве ће бити отворене до попуњавања капацитета, зато пожутите и пријавите своју екипу
следећем линку

Помоћ можете уплатити и на следеће рачуне:
Динарски: 160-486123-05
Девизни: 00-540-0002341.0
ИБАН број: РС35160005400002341095
или слањем СМС поруке ''394'' на број 3030 (цена поруке је 200 дин, ПДВ се не наплаћује)

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности