ПОЧИЊЕ ДРУГИ FINTECH HACKATHON – ПРИЈАВИТЕ СЕ!

// Категорије: Биз | ИТ | Инфо |

Други српски Fintech Hackathon (Fintek hakaton), у организацији Центра за технолошко предузетништво (ICT Hub), компаније 30Hills и Societe Generale банке биће одржан од 30. јуна до 2. јула, уз наградни фонд од 5.000 евра
 
Београд, 14. јун – У оквиру унапређења дигиталних иновација у банкарству, ICT HubSociete Generale банка и компанија 30Hills организују други Fintech Hackathon, који ће бити одржан од 30. јуна до 2. јула у новом простору Центра за технолошко предузетништво (ICT Hub Playground).
 
Кључна тема овогодишњег хакатона су подаци (дата) па је и званични назив “Data Challenge”, а укупни новчани наградни фонд за три најбоља софтверска решења је 5.000 евра. Рок за пријаву тимова који желе да се опробају у прављењу иновативног софтверског решења - web или мобилне апликације, траје до 26. јуна.
 
Такмичари разних стручних профила – програмери, web дизајнери, стратупи, компаније, предузетници и сл. требало би да оформе тимове од највише четири члана и уз менторску подршку одговоре на постављени изазов, односно да за 48 сати креирају најбоље софтверско решење из домена дигиталног банкарства.
 
Сва решења након хакатона остају искључиво у власништву тимова. Поред новчаних награда, за најбоље решење постоји могућност подршке у даљем развоју и комерцијалној примени решења.
Пријаве за учешће на овогодишњем Fintech Hackathonu омогућене су до 26. јуна на страници http://hackathon.icthub.rs/
 
О Финтеку
Финтек, односно финансијска технологија, доноси нове могућности коришћења и стварања финансијских услуга у дигиталном окружењу. Омогућава укључивање нових тржишних учесника који нису нужно класични пружаоци финансијских услуга. Неформално се помиње као једна од најпреспективнијих индустрија за стартапе.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности