Put mladog preduzetnika - Sajam omaladinskog preduzetništva

// Kategorije: Info | IT | Treća godina | Četvrta godina | Vesti |

Privredni forum mladih po drugi put realizuje projekat “Put mladog preduzetnika” sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa. Projekat je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta, a njegov centralni događaj, Sajam omladinskog preduzetništva, se održava 21. novembra u hotelu Zira, sa početkom u 11h.

Sajam prati tok rađanja jednog uspešnog biznisa od ideje do tržišnog uspeha. Cilj koji se krije iza ovakvog koncepta jeste da se mladi u našoj zemlji pokrenu ka ideji o razvijanju sopstvenog biznisa, ali i da im se u isto vreme prikaže realna slika koja stoji iza svakog preduzetničkog poduhvata.

Posetioci će u toku trodnevnog sajma imati priliku da u ulozi izlagača vide preko četrdeset preduzetnika, predstavnike habova, institucija i kompanija iz oblasti kao što su inovacije, IT i proizvodnja i prerada hrane. Svi će na jednom mesto biti tu za sva pitanja i nedoumice koje jedna mlada osoba može imati prilikom započinjanja sopstvenog biznisa.

Pored izlagača, posetioci će imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na temu “Inovacije u svojstvu savremenog poslovanja”, predavanjima posvećenim upoznavanju rada habova i predstavljanima rešenja Case Study Challenge-a i odabira najboljih timova.

Prisustvo je besplatno, a dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da rade na sebi, nauče nešto novo ikoji vide sebe kao budećeg mladog preduzetnika spremnog da se suoči sa svim potencijalnim preprekama na putu koji ih čeka.

Više informacija o celom projektu možete pročitati na pfm.rs ili dobiti kontaktiranjem organizacije na [email protected].

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

9 + 10

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti