Пут младог предузетника - Сајам омаладинског предузетништва

// Категорије: Инфо | ИТ | Трећа година | Четврта година | Вести |

Привредни форум младих по други пут реализује пројекат “Пут младог предузетника” са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат је финансиран од стране Министарства омладине и спорта, а његов централни догађај, Сајам омладинског предузетништва, се одржава 21. новембра у хотелу Зира, са почетком у 11h.

Сајам прати ток рађања једног успешног бизниса од идеје до тржишног успеха. Циљ који се крије иза оваквог концепта јесте да се млади у нашој земљи покрену ка идеји о развијању сопственог бизниса, али и да им се у исто време прикаже реална слика која стоји иза сваког предузетничког подухвата.

Посетиоци ће у току тродневног сајма имати прилику да у улози излагача виде преко четрдесет предузетника, представнике хабова, институција и компанија из области као што су иновације, ИТ и производња и прерада хране. Сви ће на једном место бити ту за сва питања и недоумице које једна млада особа може имати приликом започињања сопственог бизниса.

Поред излагача, посетиоци ће имати прилику да присуствују панел дискусији на тему “Иновације у својству савременог пословања”, предавањима посвећеним упознавању рада хабова и представљанима решења Case Study Challenge-a и одабира најбољих тимова.

Присуство је бесплатно, а добродошли су сви млади људи који желе да раде на себи, науче нешто ново икоји виде себе као будећег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који их чека.

Више информација о целом пројекту можете прочитати на pfm.rs или добити контактирањем организације на [email protected].

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности