Конференција "Како и зашто у еко-предузетништву"

// Категорије: Инфо |

Онлајн конференција Како и зашто у еко-предузетнишву одржаће се у суботу, 21. новембра, уживо онлајн на Зум (Zoom) платформи са почетком у 11 сати

Еко-предузетници, покретачи еколошких бизниса и креатори еколошких решења поделиће са публиком своја искуства и одговорити на питања о изазовима и предностима еко-бизниса. Заједно са стручњацима из екологије говорници на конференцији причаће и о тренутном стању животне средине, степену бриге о природи и последицама по планету Земљу. 

Током првог дела конференције публика ће бити у прилици да чује искуства, мишљења и ставове еко-предузетника, еколога и других стручњака из области заштите животне средине, као и да постави питања. Други део догађаја биће панел-дискусија на тему где смо сада у развоју еколошке свести и како чинити промене набоље, као и на који начин тренутна ситуација са Ковидом утиче на животну средину. Пријаве се врше слањем мејла на [email protected].

Конференцију Како и зашто у еко-предузетништву организује неформална група Омладинци у зеленом предузетништву, у сарадњи са Омладином Јазаса и Опенсом. Конференција се спроводи у оквиру пројекта Београдске отворене школе „Зелени инкубатор“, уз финансијску подршку Европске уније. 

 

#еузатебе, #зелениинкубатор  #снажнозелено #екоконференција

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности