“ГРЧКОМ ИНИЦИЈАТИВОМ ДО РАДНОГ ИСКУСТВА” - тромесечни програм праксе у 13 компанија!

// Категорије: Праксе и запослење | Инфо |

Позивамо студенте и заинтересоване сараднике на представљање програма “ГРЧКОМ ИНИЦИЈАТИВОМ ДО РАДНОГ ИСКУСТВА” и на промоцију портала StudentskaPraksa.com. 

Представљање програма биће организовано 24.фебруара 2016. године са почетком у 12 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Београду. Студенти ће имати прилике да се у директном контакту са представницима компанијама и Хеленског привредног удружења упознају са детаљима конкурса, као и искуствима прошлогодишњих полазника.

Истог дана на истом месту са почетком у 11 часова биће представљене функционалности портала StudentskaPraksa.com и заинтересовани студенти ће моћи да сазнају више о начину пријављивања, праћења статуса пријаве и свим информацијама које овај портал Центра за развој каријере и саветовање студената нуди.

Студенти основних и мастер студија могу да се пријаве за праксу у компанијама “Alpha Bank”, “Eurobank”, “Piraeus”, Војвођанска банка, Хотел Метропол, Хотел АД Јуниор, „V+O Communications“, „Palo Technologies“, „Intelli“, Фабрика шећера „Црвенка“, „Chipita“, „Eurofast Global“. Детаљни описи пракси налазе се на адреси www.studentskapraksa.com. Пријаве за праксу могуће су искључиво електронским путем на истом сајту. Рок за пријаве је 3.март 2016.

Више информација на: http://www.mfa.gr/serbia/sr/the-embassy/news/grckom-inicijativom-do-radnog-iskustva.html

FB event link: https://www.facebook.com/events/1517018078601814/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности