ДИЗАЈН ЈЕ СВУДА, ЈЕДАНАЕСТИ ПУТ У БЕОГРАДУ

// Категорије: Инфо | ИТ | Студентске организације |

Удружење студената технике Европе – Београд, једанаести пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, BEST design Week, од 17. до 24. априла 2021. године. У оквиру семинара биће организоване радионице и предавања.
Радионице су намењене свим заинтересованим студентима који тек улазе у свет дизајна и брендирања као и онима који имају искуство али и жељу да сазнају нешто ново. Циљ пројекта је да се обезбеди бесплатно савладавање, напредовање и усавршавање на пољу графичког дизајна, web дизајна, дигиталне фотографије и видео монтаже. 

Семинар се састоји из шест радионица на којима се обрађују следеће теме: 

● Graphic Design Basic – радионица на којој се студенти упознају са основама графичког дизајна и коришћењем адекватних софтвера који им омогућавају да лако савладају процес од идеје до реализације.

● Graphic Design Advanced – представља могућност за студенте који већ имају предзнање на овом пољу да своје вештине коришћења програма из области графичког дизајна усаврше кроз рад на брендирању - креирању визуелног идентитета. 

● Web Design Basic – студенти ће се упознати са основама web дизајна кроз
упознавање са могућностима које нуде HTML и CSS. Такође стећи ће и основна техничка знања о начину функционисања web сајтова.

● Web Design Advanced – намењен је за полазнике који добро познају основе web дизајна и који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ и додатно знање о могућностима које који нуди JavaScript како би учинили свој сајт још бољим.

● Digital Photography – ако желите да сазнате шта је то потребно за добру фотографију, које су то основе и теоријска знања која ће вам користити и да коначно примените своје вештине фотографисања без употребе професионалног апарата, ова радионица је прави избор за вас.

● Video Editing – у продукцијском смислу монтажа је од кључне важности. Видео и аудио записи су постали масовнији садржај а сама вештина монтаже траженија него икад пре. За студенте које привлачи монтажа видео и аудио садржаја као и рад у најкоришћенијем софтверу у те сврхе ово је дефинитивно прави позив.

Поред наведених радионица организујемо и дан предавања посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ предавања је да подстакнемо креативност студената заинтересованих да се баве дизајном и брендирањем, мотивишемо њихов напредак кроз занимљива предавања предавача и стручњака у својој области. Овим путем желимо да приближимо које су то могућности, нови производи, алатке и технологије у свету дизајна, фотографије и видео монтаже.

Предавању ће моћи да присуствују сви полазници семинара као и они заинтересовани студенти који нису учесници уз пријаву. Пријаве за учешће на BEST design Week су отворене од 26. марта до 9. априла на сајту где можете наћи више информација о пројекту. Све радионице су бесплатне и одржаће се у опремљеним учионицама Универзитета Мегатренд уколико то епидемиолошка ситуација дозволи. По завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности