Рекордна продаја улазница!

// Категорије: Инфо | Забава |

Београд, 18. јул 2016. – До највеће рођенданске прославе и десетог издања Heineken Lovefesta остало је још две недеље, а фестивал љубави је готово распродат. Осим великог интересовања младих из Србије и региона и ове године на фестивал стижу посетиоци из Француске, Велике Британије, Немачке, Холандије, САД-а, као и Аустралије и Русије.

Уз куповину 3 карте четврта бесплатна
Промотивне улазнице по цени од 25 ЕУРA биће актуелне још четири дана, када ће сви посетиоци карту моћи да купе по редовној цени од 32 ЕУРA. И даље није касно да окупите екипу најбољих пријатеља и заједно уштедите, јер при куповини три карте за фестивал четврта улазница је бесплатна, а карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.

За оне који желе најбољи поглед на ватрени Fire Stage, уз доплату од 19 ЕУРA, регуларне улазнице могу да надограде у ВИП карте, а понуда важи само за 200 најбржих купаца. Иначе, редовна цена ВИП карте је 100 ЕУРA.

У Ловефест кампу млади из више од 20 земаља света
И ове године Хеинекен Ловефест је обезбедио смештај, а посетиоцима су на располагању фестивалски камп, као и хотел. Цена камп улазнице је 15 ЕУР и важи од 3. до 7. августа, а своја места обезбедили су већ млади из Италије, Француске и Немачке, као и свих земаља ex-YU. Иако познати по великом смештајном капацитету врњачки хотели су готово распродати. За оне који више воле тај тип смештаја понуду могу погледати на www.lovefest.rs, а остао је још мали број соба.

Врњачка Бања спремна за спектакл
Ловефест ће овог лета деценију доброг звука прославити од 4. до 6. августа у Врњачкој Бањи, а осим више од 80 извођача на четири музичке бине, очекује се рекордни број посетиаца из целог света. Према проценама организатора на Lovefest стиже 15% људи више него претходне године.

Прво фестивалско вече отвориће екипа са Cocoon етикете на челу са Sven Vathom. Уз њега ће наступити Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, као и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем. На Fire Stage долазе и Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, као и Марко Настић, Марко Милосављевић и Дејан Милићевић који ће први пут после пет година заједно наступити и показати зашто су и даље легендарни извођачи на овим просторима.

Live Stage је као и сваке године наклоњен различитим музичким укусима па ће тако током три фестивалска дана фанови хип-хопа имати прилику да чују наступе Еда Маајке, Марчела, Стерео Банане, као и контроверзне Мими Мерцедез. За све љубитеље гитарског звука на LIVE бину долазе Рамбо Амадеус, Партибрејкерси, Disciplin А Kitschme, Ритам Нереда, Бјесови, Е-Play, као и састав Irie FM који је недавно освојио награду за најбољи реггае бенд у Европи.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности