ESTIEM organizuje BudiCoolturan 2016

// Kategorije: Info | Studentske organizacije | Kultura |

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd šesti put za redom organizuje projekat „BudiCoolturan“, koji će se održati u UK “Vuk Karadžić” i u Narodnoj biblioteci Srbije 21, 22. i 23. oktobra

BudiCoolturan je manifestacija kulturnog karaktera koja učesnicima, pruža idealnu priliku da daju svoje mišljenje na temu kulture. 

Otvaranje projekta zakazano je za 21. oktobar u UK “Vuk Karadžić“, obećavamo dobru zabavu i puno kulture. 

Studenti svih fakulteta mogu 22. i 23. oktobra posetiti Narodnu biblioteku Srbije, gde će se održati oba dana projekta.

 

Prvog dana projekta 22. oktobra pažnja će biti posvećena tradicionalnoj kulturi, a drugog dana oktobra učesnici će imati priliku da se susretnu sa savremenom kulturom. U skladu sa tim, a i sa našim ciljem: širenje svesti o kulturi među mladim ljudima i unapređenje menadžmenta u kulturi, predavanja će biti održana od strane vrsnih stručnjaka u ovoj oblasti. Predavanja o tradicionalnoj kulturi održaće: Uroš Đurić, vizuelni umetnik iz Beograda koji je svima dobro poznat po ulozi anđela u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, prof. dr. Rajna Dragićević, profesorka na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sledeći dan reč će preuzeti Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo i Dragana Đermanović, uticajna blogerka, internacionalna strateškinja i predavač iz oblasti poslovne primene interneta. 

Partneri koji su nam pružili maksimulanu podršku su SBER Banka i Delhaize.

 

Kao i prošle godine, učesnicima će se pružiti prilika da se i sami oprobaju u oblasti menadžmenta u kulturi rešavajući studiju slučaja koju će ove godine zadati EXIT. Za one koji vole dinamičniji vid rešavanja nekog problema biće organizovane radionice, a jednu će voditi NLP Energy House.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama pokušaju da podignu svest o kulturi kod svojih vršnjaka.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nas kontaktirati putem mejla ivona.rakita@estiem.org.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

4 + 15

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti