Нови термин прославе кинеске нове године у Дому културе Студентски град

// Категорије: Дом културе Студентски град |

Свечани програм поводом нове године по кинеском традиционалном календару – године овце (козе) биће одржан у четвртак 26. фебруара 2015. у 19:00 у Великој сали Дома културе Студентски град.

Година овце (козе) по кинеском традиционалном календару почиње на дан 19.фебруара 2015. године и има у подзнаку елементе жене и дрвета, а носи симболе мирног и хармоничног живота. Овај знак кинеског хороскопа је и симбол уметности, па се, по веровању, особама у овом знаку пружа прилика да се обогате, ојачају свој уметнички израз и направе искорак у каријери. Исtoвремено, за њих је ово година пуна изазова у послу и може бити прекретница у многим аспектима.

Свечани програм поводом Године овце припремили су Дом културе „Студентски град“ и Друштво Далеки исток, уз учешће амбасаде НР Кине. У програму учествују и полазници Школе кинеског језика и културе у Прозору Шангаја . Програм садржи елементе кинеских традиција, плеса и музике, а изводи се на кинеском језику. У току програма наратори ће гледаоцима дати објашњења на српском језику.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности