Конкурс за организациони тим фестивала Боље урадиТи сам

// Категорије: Праксе и запослење | Забава |

Ако желиш да учиш, да организујеш, да се забавиш, да се креативно изразиш, ово је фестивал за тебе. Позивамо те да се пријавиш и будеш део организационог тима на пројекту омладинске организације Млади за иновације „Боље УрадиТи Сам“.

Фестивал „Боље УрадиТи Сам” ће и ове године настојати да окупи различите мајсторе, уметнике и друге креативце који имају искуства у прављењу различитих корисних и лепих ствари, односно оних који са једне стране имају вештине а са друге стране грађане који немају времена да онлајн истражују такве вештине али би волели да уче. Други „Боље УрадиТи Сам” фестивал бисмо желели да одржимо крајем априла. Први смо организовали средином децембра 2015. и било је лудило – сјајна енергија, млади и креативни људи су напунили УК Пароброд и два дана смо учили, стварали и зезали се, што значи да не треба да пропустиш ову прилику.

Заинтересовани млади који се пријаве да буду део организационог тима фестивала „Боље УрадиТи Сам“ добиће прилику да раде на различитим кул стварима које се тичу организације једног оваквог фестивала.

Планирани тимови су логистика, сарадња са креативцима, прикупљање спонзорства и донација, маркетинг, дизајн, осмишљавање програма и други тимове по потреби – можеш наравно и у више тимова да учествујеш, то пре свега зависи од тога колико времена имаш.

Ако си заинтересован да будеш део организационог тима фестивала кликни овде за пријаву, такође те молимо да поделиш овај позив са својим пријатељима којима би то било занимљиво.

Пријаве трају до 29. фебруара 2016.

Више информација можеш наћи на Фејсбук страни Боље УрадиТи Сам, као и на сајту www.boljeuraditisam.com. Ако имаш било каква питања, шаљи их на office@boljeuraditisam.com

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

15 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности