Прилика за нове летње праксе у Coca-Cola Hellenic Србија.

// Категорије: Праксе и запослење | Праксе и запослење | Биз |

Могућност да се пријаве за програм Coke Summership 2016 који организује Coca-Cola Hellenic Србија имају сви студенти треће и четврте године, апсолвенти, дипломци (који су студије завршили у претходне две године), као и полазници мастер студија акредитованих универзитета у Србији. Сви заинтересовани студенти који желе да повећају себи шансе за запослење, стекну додатна знања и проведу занимљиво лето, могу се пријавити до 6. маја на сајту www.cokesummership.com. Пријаву ће пратити период селекције кандидата, а одабрани студенти ће похађати Coke Summership програм током јула и августа.

Потврду о завршеној пракси добијају сви студенти који заврше програм, али и улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola Hellenic Србија.

У програму је до сада учествовало више од 100 полазника у три генерације, а њих 30 је након праксе добило посао у компанији!

Током шестонедељног програма, студенти на недељном нивоу искуство стичу кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором и један дан интерактивних предавања. Вештине у управљању пројектима, вештине презентовања, лидерске способности, пословна комуникација и ефикасно управљање временом, само су неке од области у којима се полазници Coke Summership програма додатно усавршавају. Компанија током програма организује и јединствена предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.

Које предности и колике могућности за младе и образоване људе отвара искуство стечено у оквиру Coke Summership програма потврђује и Теодора Поледица, једна од претходних полазница која истиче: „Бити део програма Coke Summership је велика част и још веће задовољство. Поред тога што пружа могућност младим, талентованим људима да стекну искуство непроцењиве вредности, Coke Summership је феноменалан начин за унапређење личних вештина и компетенција. Такође, захваљујући овом програму млади таленти имају прилику да се упознају са механизмом функционисања једне од најуспешнијих светских компанија и да сарађују са њеним запосленима у реалним пословним ситуацијама. За вредне и амбициозне младе људе не постоји бољи начин да проведу лето, од учешћа у Coke Summership програму. Поносна сам и срећна што сам део овог пројекта, као и због тога што се осећам као део јединствене Coca-Cola породице“.

Кроз овај, али и бројне друге програме намењене младима, Coca-Cola Hellenic Србија наставља да на практичне и примењиве начине младима пружа разноврсна пословна знања у настојању да их охрабри да остану у земљи и својим радом допринесу развоју локалне заједнице.

Додатне информације о Coke Summership летњој пракси можете пронаћи на сајту www.cokesummership.com.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

3 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности