Нордеус покреће тромесечну праксу за студенте у области backend developmenta

// Категорије: Инфо | ИТ | Праксе и запослење |

Kомпанија Нордеус, награђивани независни произвођач мобилних игара, расписује конкурс за тромесечну плаћену праксу за младе backend програмере, који ће моћи из прве руке да науче како видео игре раде „под хаубом“. Пријаве су отворене од данас и трају до 15. августа. Студенти почињу са обуком средином септембра у Нордеусовој београдској канцеларији.

Током праксе, водећи backend стручњаци компаније Нордеус пренеће полазницима богато знање из гејминг индустрије. Циљ је да, након три месеца рада са менториома, студенти стекну солидно знање и искуство у backend development и упознају се са јединственим начином прављења игара.  Практиканти  ће имати прилику да раде директно на Топ Елевен фудбалском менаџеру, који  тренутно има више од 140 милиона регистрованих корисника широм света.

“Пракса ће се одвијати унутар тима који развија Топ Елевен. Инфраструктура ове игре броји више од стотину физичких сервера и преко милион линија кода, а млади backendпрограмери ће кроз свој задатак допринети стабилности, отпорности и перформансама система за игру. Сваки од полазника сарађиваће са својим ментором и резултат његовог рада користиће милиони корисника”, изјавио је Владимир Михајловски, backend developmenta у компанији Нордеус и један од ментора.

За backend праксу могу да конкуришу студенти основних или мастер студија рачунарског инжењеринга, а од кандидата ће се захтевати познавање алгоритама и структура података, рад са базама података, комуникација са frontend слојем.  Након периода селекције, који ће трајати од 15. августа до 9. септембра, најбољи кандидати ће своју тромесечну праксу почети од 15. септембра. Студентима ван Београда, Нордеус обезбеђује и смештај и храну током трајања праксе.

Ово је друга пракса коју Нордеус организује од почетка године. Водећи се жељом да на различите начине улаже у младе таленте и позитивним искуством након управо завршене праксе за Data Science стручњаке, Нордеус верује да ће, по завршетку тромесечне обуке, нови backend стручњаци обогатити и Топ Елевен тим.

Сви детаљи о условима конкурса могу се пронаћи на: http://norde.us/backend-internship

Пријаве за праксу се могу послати најкасније до 15. августа на: http://norde.us/backend-dev-intern

За све додатне информације: internship@nordeus.com

 

Извор: http://www.fon.bg.ac.rs/2016/07/zakoracite-u-industriju-igara-nordeus-pokrece-tromesecnu-praksu-za-studente-u-oblasti-backend-developmenta/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности