Нови испитни рок и нове Пушкице

// Категорије: Инфо | Наш коментар |

Како смо пред одлазак на одмор обећали, са новим испитним роком и новом академском годином, стижу и велике промене на Пушкицама.

Највећа промена ће свакако бити нови сајт. Досадашњи сајт је светлост дана угледао с краја октобра сада већ давне 2008. године па се већина активних студена више и не сећа како је изгледао пре тога. И стварно, сајт је одлично служио и био јако модеран за време у коме је настао, али времена се мењају и након скоро пет година успешног рада, време је да пету верзију Пушкица пошаљемо у заслужену пензију, како не бисмо ушли у ужу конкуренцију за најстарији активни сајт у Србији.

Оно што ћете приметити у свеопштем редизајну, је нови мени који је и дизајнерски и концептуално промењен. Такође, пажњу ће вам привући и секција са истакнутим вестима по узору на модерне портале - због овога смо морали да купимо и нову овцу :)

Осим овога, моћи ћете лакше да пратите коментаре на страницама предмета и да видите које вести су изазвале највећу пажњу.

Што се самог садржаја тиче, приметићете секцију "Праксе и запослење" у којо ћете на једном месту моћи да пронађете све посоловне понуде које нам достављају неке од највећих компанија у Србији, а које могу бити интересантне студентима ФОН-а као и искуства и препоруке колега.

Поред ове категорије, одлучили смо да из прашине извучемо Магазин и да кроз актуелности из пословног и ИТ света наведемо студенте да прате дешавања из својих области интересовања у реалном свету. Оно што ће бити новост је могућност да нам свако пошаље текст за Магазин која би по жељи аутора била потписана.

Како не бисмо били превише озбиљни, имамо и новости које ће вам омогућити забаву. Тако ћете убудуће имати прилику да користите Пушкице Меме Генератор и да своју креативност искажете на брз и лак начин.

Надамо се да ћете уживати у новом сајту и да ћете узети учешће у његовом уређивању.

Сада вам желимо пуно успеха у предстојећим испитним роковима.

У ишчекивању нових изненађења, 
Не мењајте канал - на правом сте месту :)

 

Ako je fon lak ja sam najveci debil na univerzumu, toliko.


Објављено: 09.09.2013 11:04 - (Radiša Urošević)


2
13
Svaka čast na novom izgledu, meni se baš sviđa, samo da mi se malo privikne oko :) Želim vam puno sreće u budućem radu! Hvala vam na ovom osveženju :) Poz!

Објављено: 21.08.2013 01:12 - (Milan)


0
16
28
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

18 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности