Тринаести по реду "Београдски дани инжењера - EBEC Београд 2020"

// Категорије: Студентске организације |

Традиционално, тринаесту годину за редом, Удружење студената технике Европе, BESТ Београд, организује манифестацију под називом Београдски дани инжењера – EBEC Београд 2020 од 12. до 16. марта.

Ове године на Машинском факултету одржаће се локална рунда Европског BEST инжењерског такмичења, а најбоље пласирани учесници имаће могућност да своја знања, идеје и вештине покажу и тестирају и у регионалној и финалној такмичарској рунди. Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета. Обухвата две категорије: Тимски дизајн – категорија у којој се захтева да се од понуђеног материјала, кроз тимски рад, пројектују и конструишу прототипи задате намене, како и Студија случаја, где се од учесника очекује да пословни проблем реше користећи знања из области инжењерства и менаџмента. Београд ће ове године бити домаћин и оним учесницима који ће се пласирати у регионалну рунду, док ће се финална рунда одржати у Варшави.

Поред локалне рунде такмичења, на данима пројекта, за све заинтересоване биће одржане радионице за усавршавање личних вештина, док ће Сајам иновација будућим младим инжењерима пружити прилику да прикажу своје иновативне пројекте. Циљ Београдских дана инжењера је да  студентима пружи шансу да покажу своја знања и способности, да их подстакну да направе прве кораке у свету инжењерских проблема, и кроз решавање задатака развију свој тимски дух, креативност и сналажљивост.

„Данашње време и пословно окружење захтева од нас константно напредовање и усавршавање – како стручних вештина, тако и ширење знања ван замишљених граница области којом се бавимо. Циљ који смо поставили јесте да овај пројекат отвори врата студентима ка новим изазовима, пружи прилику да савладају нове вештине и подстакне њихову жељу за даљим радом на себи.“ ,каже Димитрије Ђорђевић, Главни организатор пројекта.

Пријаве за учешће на Београдским данима инжењера отварају се 24. фебруара. Више информација о пројекту, као и самим пријавама, можете пронаћи на страници ebec.best.rs.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности